Diensten

Vébé Bouw is actief in nieuwbouw, verbouw, renovatie en groot onderhoud. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd vertrouwen op kwaliteit, professionele dienstverlening en persoonlijke aandacht.

NIEUWBOUW

- vrijstaande woningen
- bungalows
- garages
- kantoren
- loodsen

Jarenlang heeft u op de wachtlijst gestaan voor een kavel. Eindelijk is de dag aangebroken dat ook uw droomhuis waarheid gaat worden. Samen met uw gezin werkt u zich door stapels brochures heen.

Welke aannemer? Welke stijl? Welke materialen? Wat gaat het kosten? Vragen waar u graag een antwoord op krijgt. Vébé Bouw nodigt u - geheel vrijblijvend - uit voor een gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden bij elkaar te brengen.

Zet al uw vragen op papier, dan neemt Vébé Bouw er ruim de tijd voor om deze tot in de finesses met u door te nemen.

VERBOUW

Op het gebied van verbouw zijn de mogelijkheden onbegrensd; eigenlijk is alles mogelijk.

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: u kunt uw eigen bedrijf starten. Maar, een eigen bedrijf vraagt ruimte, en het liefst zo dicht mogelijk bij huis. Gelukkig beschikt u over voldoende (bouw)grond, zodat uitbouw van uw eigen woning ook een mogelijkheid is.

Een andere optie is het beter benutten van uw zolderruimte. Door het simpelweg plaatsen van één of meerdere Velux-dakramen óf het aanbrengen van een flinke dakkapel, verkrijgt u vaak een aanzienlijke vergroting van de werkbare ruimte.

Achter in de tuin staat nog een krakkemikkig schuurtje dat z’n dienst gedaan heeft. Het mag plat. U maakt zich echter grote zorgen over het asbest dak. Vébé Bouw verzorgt voor u het gehele traject, van afbraak tot afvoer naar de AVRI in Geldermalsen.

GROOT ONDERHOUD

Soms is het onontkoombaar om oude deuren en kozijnen te vervangen en goten en boeidelen te vernieuwen.

U bent in het bezit van een knusse woning uit de jaren 20. De tand des tijds heeft de kozijnen niet ongemoeid gelaten. Ze beginnen hier en daar te verpulveren. U wilt de oude stijl graag in takt laten, maar wel van de moderne technieken profiteren. Daarbij kiest u meteen voor dubbelglas om beter te isoleren. Vébé Bouw biedt u mogelijkheden om zowel het één als het ander gelijktijdig te realiseren, en u maar één keer in de rommel zit.

RENOVATIE

Bij een combinatie van verbouw en groot onderhoud spreekt u van renovatie. Is uw huidige woning toe aan een grondige verbouwing? En uw grote wens is een badkamer en een slaapkamer op de begane grond? De oude badkamer zou een mooie computerruimte kunnen worden. De zolder een atelier. En eigenlijk zijn oo

k de kozijnen aan vervanging toe, moeten de goten vernieuwd en vallen er gaten in de boeidelen.

Kortom, een klus waar met zorg en aandacht aan gewerkt moet gaan worden. Vébé Bouw heeft de expertise en kwaliteit in huis om van uw gedateerde woning weer een modern pand te maken.

INBOUW

Heeft u bij Vébé Keukens een nieuwe inbouwkoelkast gekocht dan kunt u gebruik maken van de diensten van Vébé Bouw. Wij bouwen apparatuur voor u in en nemen uw oude apparaten gratis mee om deze af te laten voeren.